Over ons

VISUALISATIE SPECIALISTEN SINDS 1993

Theo van Leur Architectuur Presentaties is een eigentijds bureau wat zich heeft gespecialiseerd in architectuur visualisaties. Met een team van 15 mensen werken wij dagelijks aan het in beeld brengen van toekomstige bouwprojecten. Alle werkzaamheden vinden plaats “in huis” op ons kantoor aan de Amersfoortse Stadsring.

Dankzij onze 30 jarige geschiedenis, die begon met penselen en aquarelverf, hebben wij een enorme kennis opgebouwd op gebied van compositie, kleurgebruik en het scheppen van sfeer.
Dit vertaalt zich nog steeds in onze viltstift impressies maar weten wij ook goed toe te passen in de digitale visualisaties. Als één van de weinige bureaus in Nederland zijn wij in staat professionele handmatige schetsimpressies te leveren die in diverse stadia van het verkooptraject zijn in te zetten. Daarnaast lopen wij voorop in architectuurvisualisatie met fotorealistische renderingen van zowel interieur als exterieur. Wij staan bekend om onze fotomontages in ‘normale’ foto’s en de 360° foto’s waarbij het verschil tussen fotografie en render vaak nauwelijks te onderscheiden is.

Op het bewegende vlak leveren wij animaties, 3D montage’s in (drone) filmbeelden, virtuele tours (VR), de woonconfigurator (Woonexperience), Augmented Reality (AR) en producten voor de huidige 3d VR brillen zoals Oculus Rift, Samsung Gear VR en de HTC Vive.

Gemeubileerde plattegronden worden gemaakt in diverse stijlen, van viltstift tot digitaal.
Specifieke wensen betreffende de stijl van uitwerken behoren tot de mogelijkheden.
 
Op het gebied van architectuurvisualisaties zijn wij in staat een totaalpakket te leveren op een hoog professioneel niveau waarbij de menselijke maat niet verloren gaat.